Detta kan vi hjälpa ditt företag med

Marknadsföring av IT-produkter och tjänster
IT-produkter och IT-tjänster behöver marknadsföras så att kundnyttan med dessa blir tydlig. Många goda idéer och produkter har gått i graven beroende på att leverantören inte tydligt har kunnat kommunicera produkt- eller tjänstefördelarna.

 

Chef att hyra
Lång erfarenhet av ledarskap har gett oss kunskap och inblick i hur man får en IT-organisation att samarbeta på ett effektivt sätt. IT-medarbetare är många gånger lite speciella;  man vill bli sedd, man samarbetar gärna men samtidigt konkurrerar man om vem som har mest kunskap och som chef måste du tillåta att den anställde äger egen information.

 

Exempel på genomförda uppdrag:

Konferensutvecklare av IT-konferensen Telekomdagarna för STF Ingenjörsutbildning AB. Huvudprojektledare och programansvarig mellan åren 1995 -1999.

Genomförande av seminarium för stora och små seminarier, alltifrån ett frukostseminarium till en heldag. Vi levererar från ax till limpa, d.v.s. mål med seminariet, agendaplanering, val av föreläsare, inbjudan via olika kanaler, marknadsföring, moderator, enkät, slutredovisning, tackmeddelande till deltagarna och slutligen det viktigaste, säljuppföljning av deltagarna. Ett seminarium är oftast en bra leadsmotor men man måste följa upp med en professionell .

Utbildning av användare på ett pedagogiskt och roligt sätt. Detta kan även innefatta framställning av utbildningsmaterial, handböcker, instruktioner och annat som skall få mottagaren att bli effektivare.

Projektledning av IT-relaterade projekt där kunskap runt teknik är en viktig egenskap.
 

 

 

Hämta konsultprofil för Valentino Berti

eller gå tillbaka till förstasidan

 
Kontakta Oss:
Företag
img VEBE IT-MANAGEMENT AB
Gatuadress
Stavgårdsgatan 57
Postnummer
167 56
Stad BROMMA
Telefon
img +46 703 54 16 56

Mobil
0703-541656
E-post
valentino.berti@vebeit.se        
Reg Nr
img 556267-7368